Burgemeester Renkema over corona in zijn gemeente (video)

De tweede lockdown is een feit.

Burgemeester Renkema vindt de maatregelen terecht. Ely Hackmann sprak er met hem over en over de intocht van Sinterklaas. Gaat die door?|

Situatie in Nijkerk

NOV adviseert winkeliers

De winkeliersvereniging in Nijkerk schrijft haar  leden in een nieuwsbrief: “Wij willen u nogmaals vragen de verplichte regels en het NOV advies op te volgen. Ook vragen wij u om ons winkelend publiek hierop aan te spreken.” Ook wanneer het niet verplicht is, raadt de NOV haar leden aan om zelf (inclusief medewerkers) een mondkapje te dragen. Zéker wanneer de 1,5 meter in de winkel niet aangehouden kan worden. “Wanneer de klant liever een mondkapje wil dragen dan draag jij hem ook.”

Zoals het er nu naar uitziet, gaan de Kerstmarkt en het winterlichtfestival niet door