Hypotheek oversluiten? Dat kan nu eenvoudig en veilig vanuit huis

Foto:

Je huidige hypotheek kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen.

Gezien de historisch lage rente denk je misschien na over oversluiten of het verduurzamen van je huis. Of wellicht ben je bezorgd over de risico’s van je bestaande aflossingsvrije lening. Het is niet nodig om met vragen te blijven zitten, wij zijn er voor je, zegt finacieel adviseur Monique van
Donkersgoed van Rabobank Nijkerk. Zij adviseerde in de afgelopen weken tientallen inwoners van de regio Nijkerk – jong en ouder – tijdens online hypotheekgesprekken.

Iedereen kan het

Voor een hypotheekgesprek hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je voert het videogesprek eenvoudig en veilig via jouw computer, laptop, tablet of smartphone. Waar en wanneer dat uitkomt. Misschien is videobellen nieuw voor je, maar je zult merken dat het al snel vertrouwd is. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak op ons kantoor. Voordeel: je bespaart reistijd, zit in je eigen omgeving en voert het gesprek met een vertrouwde adviseur. Samen vinden we de hypotheek die bij je past.

Gratis oriëntatiegesprek

Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Via de link die je per e-mail hebt ontvangen start je eenvoudig het videogesprek met mij of een van mijn collega’s. We maken kennis, jij stelt je vragen en samen bespreken we de mogelijkheden.

Hypotheekdossier vullen

Gericht op zoek naar een nieuwe hypotheek? Om je zo goed mogelijk te helpen hebben we een aantal documenten van je nodig, bijvoorbeeld een recente loonstrook en je pensioengegevens. Die documenten upload je eenvoudig en veilig in je eigen Rabobank Hypotheekdossier.

Persoonlijk adviesgesprek

In een betaald adviesgesprek kijken we samen naar een hypotheek die bij jou past. Welke hypotheek sluit aan bij je ideale toekomstplaatje? Hoe staat het met de betaalbaarheid na je pensioen? Welke fiscale voordelen zijn er te behalen? Na afloop van dit gesprek ontvang je van ons een hypotheekofferte.

De rest regelen wij

Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgen wij ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt. Als je zelf alle benodigde stukken uploadt in jouw persoonlijke online hypotheekdossier, profiteer je van 500 euro korting op de advieskosten.

Neem contact met ons op

Twijfel je of oversluiten voor jou een aantrekkelijke optie is? Of wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor de aankoop van een woning? We helpen je graag! Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met Geert, Monique of Robert via rabobank.nl/hypothekenof bel met (033) 467 55 00.g vanuit huis.

Op de foto: Geert van Dusschoten, Monique van Donkersgoed en Robert de Jong, financieel adviseurs Rabobank Nijkerk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden