DecemberZegels van Inclusief Gresbo Post weer te koop

Foto:

In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen DecemberZegel uitgebracht.

Dat is volgens de postbezorger steeds een succes en dus is de zegel ook dit jaar verkrijgbaar van 2 november 2020 tot en met 3 januari 2021. Verkooppunten in Nijkerkerveen en Nijkerk vindt u op de website www.VeluweZegel.nl. Daar kunt u  ze ook bestellen.

Bijzonder aan deze DecemberZegel is dat de consument veel goedkoper uit is dan met de reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze DecemberZegels lokaal, sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post.

Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

Een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,73 (incl. btw) en zijn per 10 te koop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden