Plan een bezoek of afspraak in het St Jansdal online

Foto:

HARDERWIJK – Het St Jansdal doet er alles aan om een veilige plek te zijn voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Sinds deze week is bezoek op de verpleegafdelingen alleen mogelijk door vooraf een afspraak online in te boeken. Bloedprikken of het maken van een röntgenfoto gaan ook op afspraak. Dit kan online! Op deze manier kan het ziekenhuis de patiënten die komen voor een foto of bloedprikken beter spreiden over de dag en is er voldoende ruimte in de wachtkamers.

Bezoek

“Bezoek op de verpleegafdelingen is tijdens deze coronatijd, van harte welkom, maar er gelden wel strikte voorwaarden”, vertelt hoofd kliniek Pieter Immerzeel. “Bezoekers dienen van tevoren een afspraak in te plannen. Zonder afspraak is bezoek helaas niet mogelijk. Dit doen wij om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk op de afdeling zijn. Een afspraak maken ging tot nu toe telefonisch. Om de zorg te ontlasten, gaat dit sinds deze week online.” Boek een bezoek via https://stjansdal.boekeenbezoek.nl

Bloedprikken en röntgenfoto

 

Bloedprikken en het laten maken van een röntgenfoto gaan uitsluitend op afspraak. Dit geldt voor alle locaties. Het is belangrijk dat patiënten niet vergeten op tijd een afspraak voor bloedprikken in te plannen als de uitslagen nodig zijn tijdens de afspraak met een medisch specialist. Het afleveren van materialen (zoals urine en ontlasting) kan nog steeds zonder afspraak. Alle andere onderzoeken op de radiologie, zoals een dexa, slikfoto, CT, MRI, echo of mammografie gaan altijd via een telefonische afspraak. Maak uw afspraak eenvoudig en snel via www.stjansdal.nl/prikafspraak of www.stjansdal.nl/rontgenfoto. Bellen is niet nodig.

Komt u naar het St Jansdal? Samen zorgen wij voor een veilige omgeving! Denk hierbij aan handhygiëne, het dragen van een masker, het houden van anderhalve meter afstand en alleen komen. Kijk voor alle maatregelen op de site van het ziekenhuis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden