Euretco geeft blijk van waardering op Dag van de Ondernemer 2020

default
default
Foto:

Tijdens de Dag van de Ondernemer, op vrijdag 20 november 2020, laat Euretco haar waardering voor haar leden blijken, door middel van het versturen van een attentie.

Uitdagende tijden

Euretco leden ontvingen deze week een borrelpakketje van retail-serviceorganisatie Euretco. De organisatie erkent dat het voor ondernemers uitdagende tijden zijn en dat dit voor velen spanning met zich meebrengt,. Daarom ontvangen alle Euretco leden een borrelpakketje voor een “ontspannen avond”.

Waardering

“Uiteraard lost een borrelpakketje de uitdagingen waar onze ondernemers op dit moment mee te maken hebben niet op.” zegt Gertjo Janssen, Managing Director Euretco. “Wij doen, samen met onze leveranciers, dagelijks alles wat in onze macht ligt om onze ondernemers ook in deze uitzonderlijke tijd zo goed mogelijk te ondersteunen.
Echter willen we op de Dag van de Ondernemer onze ondernemers niet alleen ondersteunen, maar vooral ook onze waardering voor hun tonen. Altijd, maar zeker in deze uitzonderlijke tijden! Vorig jaar deden we dat door het versturen van het boekje “Knooppunt Hoevelaken”, met tips&tricks voor succesvol én gelukkig ondernemen. Dit jaar doen we dat met een borrelpakketje, voor een welverdiende én, voor zover mogelijk, een ontspannen avond op de bank.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen