Verloskundigen aandelaak opent vestiging in Nijkerk

De verloskundigenpraktijk aandelaak heeft besloten in Nijkerk een vestiging te openen.

Hiermee wordt het voor aanstaande ouders nog laagdrempeliger om de deskundige, maar tegelijk kleinschalige en persoonlijke, zorg te krijgen waar aandelaak om bekend staat.
De 4 verloskundigen van aandelaak merken al enige tijd dat meer en meer cliënten in Nijkerk een beroep op hun doen. Zij moeten voor een bezoek aan de praktijk dan wel naar Hoevelaken of Amersfoort Vathorst. Doordat nu ook een vestiging in Nijkerk wordt geopend, wordt een bezoek aan de verloskundige voor zwangere vrouwen en hun partners een stuk makkelijker.
Aan de nieuwe vestiging ligt een samenwerking met kindercentrum Holk ten grondslag. Ouders kunnen voor het spreekuur terecht in het nieuwe gebouw van deze basisschool in de Doornsteeg. Hierdoor kunnen zorg en opvoeding van het kind zelfs al voor de geboorte binnen de muren van de school beginnen en voortduren tot 12-jarige leeftijd.
De nieuwe vestiging van aandelaak zal in februari haar deuren openen.