Afhaalbieb weer gestart

Foto:

De vestigingen van Bibliotheek Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen zijn tot ten minste dinsdag 19 januarigesloten voor publiek.

Maar er is altijd nog de Afhaalbieb. Dus gelukkig blijft het mogelijk om boeken en andere media te lenen.

Hoe werkt het ook al weer?

Je kunt de boeken op de gebruikelijke wijze reserveren via de catalogus op de website van de bibliotheek of via de Iguana app op je mobiel. Reserveringen kunnen na bericht afgehaald worden in de vestiging Nijkerk of Hoevelaken.
Geleende materialen kun je 24/7 inleveren in de speciale boeken brievenbus bij vestiging Nijkerk en Hoevelaken.
De openingstijden van de Afhaalbieb zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 13.00 uur (Hoevelaken donderdag gesloten). Op vrijdag 25 december, zaterdag 26 december en vrijdag 1 januari 2021 is de Afhaalbieb gesloten. Inleveren is niet mogelijk op 31 december i.v.m. afsluiten van de brievenbus.

Bezorgbieb

Ben je niet in staat of wil je jouw reserveringen niet afhalen, dan kun je gereserveerde materialen laten bezorgen. Stuur een mail naar [email protected] met je naam, telefoonnummer, adres en pasnummer. Mensen van de bibliotheek bezorgen op maandag, woensdag en vrijdag en alleen in de Gemeente Nijkerk.

De online Bibliotheek

Gelukkig is de Online Bibliotheek www.onlinebibliotheek.nl altijd open voor het gebruik van E-books en Luisterboeken en kunnen leden van de Bibliotheek hier gratis gebruik van maken.

Studeren kan nog bij de UVV

Bij de UVV (naast de Bibliotheek in &/entree) is het nog mogelijk om individueel te studeren of om huiswerk te maken. De UVV is hiervoor open op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] of stuur een whatsapp berichtje naar: 0683582821

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden