Topopbrengst Glazen Thuis: (video)

Zo, de online versie van het Glazen Huys, het GlazenThuis zit er weer op.

De actie is van 14 tot en met 19 december in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Er werd  € 33.347,81 ingezameld.

De bedoeling was met dat bedrag mensen, die het op een of andere manier “verdienden”, een steuntje in de rug te geven. Dat konden zowel particulieren als ondernemers zijn. En er is behoorlijk uitgepakt. Het begon met het verdelen van 17.000 Glazen Thuiskaarten, die voor de kerst verzonden kunnen worden. Zo’n 100 keer viel er een nominatie in de digital brievenbus van het Glazen Thuis. Die nominaties werden ingevuld met er een dikke 350 high tea’s voor bewoners in de verzorgingshuizen en 498 horecabonnen van 25 euro naar even zoveel zorgmedewerkers. Naar particulieren gingen tientallen bossen bloemen, dinerbonnen, flesjes kruidenbitter, kerstpakketten doosjes bonbons en chocoladepakketten. Daarnaast werden mensen verrast met een nieuwe schutting of een hakselaar en deze lijst is niet volledig. Op de Facebookpagina van het Glazen Thuis vindt u veel verhalen over de afgelopen week.

Al die cadeaus zijn door het GlazenThuis gewoon gekocht om zo ook de ondernemers binnen de gemeentegrenzen een steuntje in de rug te geven.

na de bekendmaking van het eindbedrag slot RitnDitn ( de band deed ook ieder jaar mee aan het Glazen Huys) de week af met een GlazenThuisconcert.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden