Kerstviering in De kandelaar (video)

Foto: Google Streetview

Vanwege Corona is bijna niets meer wat het was.

Zo ook de kerstmiddag met de senioren van de Chr.Geref.Kerk de Kandelaar.

Andere jaren kwam men samen in de kerk voor een gezellige middag met een mooi programma van zang en declamatie. Dat werd dan afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Dit jaar anders

Vorige week is voor de senioren een kerstmiddag georganiseerd bij de mensen thuis. Een gemeentelid kwam desgewenst op bezoek. Die kwam dan niet met lege handen, maar met een tasje verzorgd door de Postkamer. Na eerst samen koffie te hebben gedronken werd de laptop geopend. Zo kon er samen worden gekeken naar een opname van zang, declamatie en een meditatie van ds. J.J.G. den Boer. Er zat in het tasje ook nog een lekker broodje om na afloop samen te eten.
Zo was het absoluut anders dan andere jaren, maar het werd toch erg gewaardeerd. En één voordeel heeft dit: het kan nogmaals bekeken en beluisterd worden.
Na een korte pauze was er nog een vrij verhaal over Simeon en een prachtige solo te beluisteren. Daarna nog samen het “ Ere zij God” zingen.

Mocht u na afloop nog vragen hebben of met iemand door willen praten, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de evangelisatie-commissie: Sander van Binsbergen : 06-83236100 of [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden