Hulp gezocht voor aangepaste collecte Hospice Nijkerk e.o.

Foto:

In de week van 26 april t/m 1 mei wordt in de gemeente Nijkerk op een aangepaste wijze gecollecteerd voor Hospice Nijkerk e.o.

Vorig jaar kon de collecte helaas niet doorgaan in verband met de coronacisis. Het is de bedoeling, dat dit jaar de collecte wel doorgaat, maar dan op een andere manier.
Er zal GEEN deurcollecte gehouden worden. In plaats daarvan worden deur-aan-deur kaarten verspreid met een oproep om een bijdrage te geven voor het Hospice.

De collecte wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o. De opbrengst van de jaarlijkse collecte is een belangrijke bron van inkomsten om een goede uitvoering van het werk in het hospice te kunnen blijven bekostigen. Er zijn dringend collectanten nodig voor Nijkerk, Nijkerkerveen én Hoevelaken.

Marijn Prins: “Wilt u ons dit jaar als collectant helpen om de kaartjes door de brievenbus te doen? U kunt zich aanmelden bij Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o. via emailadres [email protected] of via www.hospicenijkerk.nl.
Wij hopen van harte dat u ons dit jaar wilt helpen, zodat het Hospice ook in de toekomst liefdevolle zorg en aandacht kan blijven geven aan de gasten.

In Hospice Nijkerk krijgen ongeneeslijk zieke mensen alle zorg voor een zo hoog mogelijk comfort in de laatste levensfase. Zeven dagen per week en 24 uur per dag is een verpleegkundige aanwezig om de gasten, samen met de vele goed opgeleide vrijwilligers te verzorgen. Het hospice heeft een regionale functie. In het afgelopen jaar mocht het Hospice zich van harte inzetten voor zorgvragers uit Nijkerk en de omliggende gemeenten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden