Knutselwerkjes voor een lichtpuntje

Foto:

Donderdagavond ontvingen Josine Boerema en Melissa Bosman van HairXclusive het duizendste knutselwerkje van de Facebook groep coronahulp Nijkerk.

Zij ontvingen dit knutselwerkje tijdens de actie van de kappers “Steun je kapper licht voor dat het uitgaat”. Kappers deden het licht tussen 18 en 20 uur aan om aandacht te vragen en iedereen op te roepen om hen te steunen.
Josine Boerema:’Wat een mooi werkje dit is hartverwarmend. We hebben het zwaar, we missen onze klanten, de gezelligheid in de zaak maar ook financieel is het niet goed geregeld voor de kappers. Daarom doen we mee met deze actie om steun en aandacht te vragen voor ons als kappers.’

Trudy Doornhof:’ Vanaf maart vorig jaar worden er via de Facebook groep coronahulp Nijkerk tekeningen, knutselwerkjes en kaarten verzameld. De werkjes worden gemaakt door jong en oud en zijn uitgedeeld aan ouderen, mensen die eenzaam zijn en ondernemers die het zwaar hebben. Het is fijn om te zien hoe Nijkerkers meeleven met elkaar. We blijven deze werkjes verzamelen geef ze gerust af op Wallerstraat 145. Zo kunnen we mensen een lichtpuntje of glimlach bezorgen in deze lastige tijd. Ken je mensen of organisaties die, een hart onder de riem, nodig hebben geef de namen gerust door via de Facebook, stuur een email naar [email protected] of bel 06-38893035.
Omzien naar elkaar dat doen we in Nijkerk en daar ben ik blij mee en trots op!’

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden