Docura Thuiszorg 5 jaar

Foto:

Docura Thuiszorg bestaat 5 jaar! De organisatie is in 2016 opgericht door Tamara van de Poll en Wesley van den Hoek.

Docura Thuiszorg levert kwalitatieve, persoonlijke en cliëntgerichte huishoudelijke ondersteuning bij cliënten thuis. Waarbij wordt gekeken wat de cliënt nodig heeft en waarbij de cliënt het beste ondersteund kan worden.
Nijkerk is de thuisbasis en het kantoor is gevestigd op De Wel in Hoevelaken, maar zij zijn actief in heel midden Nederland. Van de Veluwe tot Vianen en van Nijkerk tot Weesp.

Wesley van den Hoek: “Wij hadden dit jubileum graag met onze medewerkers gevierd, maar door de coronamaatregelen zit dat er nu helaas niet in. Wij hopen dit op een ander moment alsnog te kunnen doen.”

Waar Docura Thuiszorg heel klein is begonnen, zijn zij uitgegroeid tot een organisatie met vele cliënten en honderden medewerkers in loondienst. De organisatie is in omvang erg toegenomen, maar de visie en de kwaliteit van de dienstverlening is nog steeds hetzelfde als vijf jaar geleden; cliëntgericht en persoonlijk.
“Onze medewerkers verzorgen vol passie de ondersteuning bij cliënten thuis. Door weer en wind. Zelfs met sneeuw en (extreme) hitte zorgen zij voor een schoon huis bij de cliënten.”, aldus Tamara van de Poll.

Eenvoudig, persoonlijk en cliëntgericht

Alle medewerkers komen uit de buurt, zijn betrokken en gemotiveerd. Docura Thuiszorg heeft een andere visie en werkwijze dan ‘traditionele’ aanbieders van huishoudelijke hulp. Eenvoudige, persoonlijke en cliëntgerichte ondersteuning leveren zijn hierbij de speerpunten. Docura Thuiszorg is een vernieuwende en platte organisatie waarbij de cliënt echt centraal staat. Zij vinden het belangrijk dat de cliënt zelf de regie heeft over het huishouden en dat de cliënt zich werkelijk geholpen voelt met de ondersteuning van de taken binnen het huishouden.

“Wij zijn trots op hoe de organisatie is gegroeid de afgelopen jaren en natuurlijk op het team van medewerkers dat dit mogelijk heeft gemaakt. Op naar de volgende 5 jaar!”, aldus Wesley van den Hoek.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden