NCC in de lift

Foto:

Het gaat goed met de fietscrossclub in NIjkerk.

Ncc telt momenteel weer rond de 100 leden en is op weg naar een nieuw record van 120 leden. Althans, dat is de verwachting van secretaris Joyce Gerth.

Terwijl rondom haar op zaterdagmorgen hard gewerkt wordt, zowel binnen als buiten, is ze optimistisch over de toekomst. Het clubhuis en de bestrating er om heen zijn wat dat betreft symbolisch. Het bestuur en de vele vrijwilligers zien het als een nieuwe start van NCC. Ze willen, dat er niet alleen goed gefietst wordt, het moet daarnaast ook gezellig zijn bij NCC. De leden (en hun ouders) moeten er graag willen komen. Wanneer ze het clubhuis in mogen en wanneer dat geopend kan worden, dat is nog niet bekend.

Mooie wedstrijden in het verschiet

Sportief gezien, gaat het ook steeds beter, met rijdsters als de zusjes Schouten en jonge talenten, die nog begin dit jaar door de gemeente gehuldigd werden, omdat ze in 2020 mooie prestaties hadden neer gezet.
Volgende week zondag is er een clinic en de week erop de wintercup, die wordt afgesloten met een met prijsuitreiking. Intussen zijn alle ogen al gericht op Pinksteren. Dan hoopt NCC Nederlands Kampioenschap te organiseren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden