Optiek Verkerk Nijkerk maakt genereus gebaar

Foto:

Eigenaar Matthijs Toonstra (op de foto in het midden) van Optiek Verkerk Nijkerk stelde zaterdag 6 maart vier cadeau-cheques van elk € 100,- ter beschikking.

Ze werden verloot onder de 108 leden van de Nijkerkse Bridge Club (NBC).

In aanwezigheid van Wim Smink, voorzitter van NBC en bestuurslid Diny de Wit verrichtte Toonstra de trekking. De vier gelukkige bridgeclubleden zullen binnenkort bericht krijgen.
Optiek Verkerk Nijkerk is al jaren een van de hoofdsponsors van de Jan de Witdrive. Jaarlijks komen voor dit evenement 364 bridgeliefhebbers naar Nijkerk. De laatste jaren is deze populaire bridgedrive al binnen 10 dagen na het openstellen van de inschrijving volgeboekt. Die dag wordt er in de binnenstad van Nijkerk in 14 horecagelegenheden gebridged. Editie 2021 zou 27 maart plaatsvinden. Door de coronamaatregelen gaat het evenement net als in 2020 niet door. Met dit mooie gebaar verzacht de opticien het gemis dat veel NBC leden ervaren nu de Jan de Witdrive weer afgelast moest worden. NBC hoopt editie 2022 wel te kunnen organiseren. Deze staat gepland voor zaterdag 2 april 2022.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden