Denk mee met St Jansdal

Foto:

HARDERWIJK – Bij het verlenen van zorg wil ziekenhuis St Jansdal zoveel mogelijk rekening houden met de wensen en verwachtingen van patiënten en bezoekers.

Kiest u voor dit ziekenhuis of juist niet? Waarover bent u tevreden en wat kan beter? Het ziekenhuis is benieuwd naar de mening van alle inwoners van de Noordwest-Veluwe en Oostelijk Flevoland. Denk mee en vul een korte vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst kost slechts enkele minuten en kan anoniem.

Dat begint met deze QR code. 
Een woordvoerder van het ziekenhuis: “
Wij waarderen het als u met ons meedenkt. Daarom verloten wij onder alle deelnemers vier keuze-cadeaukaarten van Primera ter waarde van 100 euro per stuk. Alleen als u kans wilt maken op het winnen van de prijs hebben wij uw naam en e-mailadres nodig. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met woensdag 31 maart.”
De uitkomsten worden gebruikt voor de verdere uitwerking van de strategie ‘St Jansdal zorgt samen’. Met die strategie wil St Jansdal het verschil te maken in de medische zorg voor alle 260.000 inwoners in Oostelijk Flevoland en de Noordwest-Veluwe.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden