Raden naar The Masked Sous-chef tijdens kookshow

Foto:

Tijdens de online kookshow die aanstaande zaterdagavond gehouden wordt voor het goede doel zal een vermomde keukenassistent zijn opwachting maken.

De sous-chef zal helpen bij het koken van het hoofdgerecht van het driegangendiner. De gemaskerde keukenhulp is een Bekende Nijkerker – maar geen kok – en de deelnemers van Heel Nijkerk online; live cooking & wine kunnen, als onderdeel van de show, raden naar zijn identiteit. Wie de naam goed raden maken kans op een leuke prijs. Door tijdens de show tips te geven is het mogelijk om erachter te komen wie The Masked Sous-chef is. De eerste tip is dat het een geschoolde man is en hij heeft veel familieleden in de gemeente Nijkerk. Tijdens de kookshow kan men naast de masterclasses koken en wijn ook genieten van muziek en optredens van goochelaar Ronald Moray.

Live cooking via Zoom

Met de actie ‘Heel Nijkerk online; live cooking & wine’ wordt geld ingezameld voor Stichting Leergeld Nijkerk. Leergeld zorgt ervoor dat kinderen van ouders die het financieel moeilijk hebben mee kunnen doen met de rest van hun leeftijdgenoten. Onder begeleiding van chefkok Wijnand van den Ham en vinoloog Gerwin Poolen zullen zoveel mogelijk mensen genieten van het bereiden en nuttigen van een driegangendiner en leren over bijpassende wijnen. De kookshow is via Zoom te volgen en wordt aan elkaar gepraat door Dennis van den Hoogen. Een ingrediëntenbox bestellen om mee te doen kan tot en met dinsdag 23 maart via heelnijkerkonline,nl. Heel Nijkerk online; live cooking & wine is een benefietavond voor het goede doel, georganiseerd door de Lionsclub Nijkerk. Er zijn nog plaatsen beschikbaar en iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden