Zakelijke belangenverenigingen tevreden met gemeente

Foto:

Onlangs berichtten wij over de aanpak van de gemeente richting het bedrijfsleven in coronatijd.

De gemeente onderhoudt contact met de drie belangenverenigingen binnen de gemeentegrenzen (de NOV, de BHN en Hartje Hoevelaken).

“Ze doen, wat ze kunnen”, zo reageerde Gerke van Zalk, die even daarvoor de voorzittershamer van de BHN aan René Krebber had gegeven. “De wethouder is betrokken, houd contact en is ten alle tijden bereikbaar. Ze heeft al meerdere keren laten weten dat de gemeente voor elk probleem te bereiken is en mee wil denken aan oplossingen voor ondernemers. So far so good!”, aldus Dennis Toebast van Hartje Hoevelaken. Frans Poorter (NOV voorman) sprak van : “veelvuldig contact met diverse mensen bij gemeente, zoals we dat noemen constructief overleg.”

De bestuurders zijn dus tevreden, maar op Linkedin konden ook kritische opmerkingen genoteerd worden. Jan Gardebroek verwijt de gemeente gebrek voortschrijdend inzicht en gemis van een flexibele houding in tijden van crisis. Bij Eddie Wassink ontbreekt echt het gevoel van samen kijken wat er kan: ” Ik mis leiderschap en durf… “

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden