Paragin voor meer dan de helft van Main Capital

Foto:

Main Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Paragin

Paragin (aan de Bunschoterweg 39) is een leidende aanbieder van software gericht op competentie-, kennis- en talentontwikkeling voor het onderwijs en de (semi-)overheid. De oplossingen van Paragin bieden met name actieve ondersteuning bij toetsing, certificering en loopbaanbegeleiding.

Het bedrijf heeft momenteel circa 25 werknemers.De klantenbasis van Paragin bestaat uit ruim 140 klanten. Dit zijn met name ROC’s, HBO’s en universiteiten (o.a. Universiteit Utrecht, Erasmus Universiteit, De Haagse Hogeschool en Deltion College), educatieve uitgevers als Noordhoff en commerciële opleidings-en examineringsinstituten (zoals NIMA, LOI en Eureka), maar de onderneming heeft ook een sterke selectie (semi-)publieke klanten zoals het FNV, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), de Federatie Medisch Specialisten en gemeenten als Groningen en Roermond.

Het is overigens niet de eerste keer, dat Main Capital een Nijkerkse onderneming inlijft. In 2019 verwierf het ook al een meerderheidsbelang in Optimizers (aan de Ampèrestraat 3d)

bron: Executive people

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden