Buurtbus BArneveld Nijkerk rijdt in Leusden anders

Foto:

Vanaf zondag 9 mei verandert de route van buurtbus 509 in Leusden.

De buurtbus rijdt sinds december 2020 onder de naam buurtRRReis. Op zondag rijdt de buurtbus niet, maar kan een rit gereserveerd worden. De bus rijdt dan onder de naam reserveerRRReis.

In Leusden rijdt de bus voortaan via de Asschatterweg en de Hamersveldseweg. Er komen twee nieuwe haltes bij voor lijn 509: Wkc Biezenkamp en Hamersveldseweg. De volgende haltes vervallen: Middenweg, Bohemen, Beekridder, Bosveld, Munnikhoeve, Walenburg en Hamershof. De routewijziging is afgestemd in overleg met de buurtbusvereniging en gemeente Leusden.

Kaartje kopen

Bij buurtRRReis reis je met je OV-chipkaart, maar het is ook mogelijk om met de pinpas een kaartje bij de chauffeur te kopen. Kijk op RRReis.nl/kaartjes voor meer informatie over de kaartjes die bij buurtRRReis geldig en te koop zijn.

Noodzakelijk reizen

De overheid roept iedereen op om alleen met het OV te reizen als het noodzakelijk is. Ook is het dragen van een mondkapje in de (buurt)bus, bij de bushalte en op het station verplicht. Dat geldt ook voor mensen die gevaccineerd zijn. Kijk op RRReis.nl of buurtbusbarneveldnijkerk.nl voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden