47e Revonij competitie komt er aan

Foto:

Het lijkt nog ver weg, maar hopelijk kan op de tweede woensdag in september de 47ste Revonij competitie van start gaan.

Dat schrijven de organisatoren van de 47ste competitie. Die is het afgelopen jaar abrupt afgebroken door het uitbreken van corona.

Maar: iedereen – binnen en buiten Nijkerk – mag een team inschrijven.
Een team van je werk, je vriendenclub, je familie, je school, je kroeg, enz., mag meedoen.
Je speelt als team gemiddeld twee keer in de maand twee wedstrijden van 3 x 15 minuten op de woensdagavond; er staan 6 spelers/speelsters in het veld; dit kan allemaal voor ongeveer 270 euro. Gemiddeld nog geen tien euro per wedstrijd en vaak met 6 of 7 personen; het is een goedkope, leuke en sportieve hobby. Na afloop is het gezellig toeven in de bar Strijland.

De teams die het afgelopen jaar hebben gespeeld, hebben er voor het overgrote deel gekozen om die competitie niet af te maken en in september met een nieuwe competitie te gaan beginnen.
Hiermee wordt er gebroken met de traditie dat de competitie altijd in een kalenderjaar en na de zomervakantie werd afgewerkt.

Alle wedstrijden zijn opnieuw in sporthal Strijland.
Er wordt in een dames en een heren/mixedklasse gespeeld.
Er zijn bij de heren/mixed klassen twee niveaus en de dames één of twee.

Het is handig om in elk geval acht of negen spelers beschikbaar te hebben, omdat de ervaring leert dat niet iedereen elke keer kan.

De competitie is van september tot begin december en van februari tot mei.

Inschrijven kan tot en met eind mei 2021
De meeste spelers zijn meestal geen actieve volleyballers maar ze spelen enthousiast mee in deze ReVoNij competitie die in maart 2013 van start zal gaan. Er kan een mail worden gestuurd naar [email protected] om meer informatie te krijgen of een inschrijfformulier te ontvangen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden