Klimaatkamer gaat door

Foto:

Afgelopen vrijdagnacht werd de klimaatkamer, die momenteel in Nijkerkerveen staat – vernield.

Maar de dienstverlening van de regenwateradviseur Renée Kleijn gaat gewoon door.

Kleijn is iedere dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur en op iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 14.00 uur in de Baggelaar. Henk Eilander van het Energieloket kunt u daar iedere woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur bezoeken. (Woensdag 19 mei bij wijze van uitzondering niet).

De bewoners van Nijkerkerveen kunnen langskomen voor advies, het inleveren van tuintegels in ruil voor een tegoedbon voor tuinplanten bij bloemisterij Ham en ook het inleveren van de antwoordcoupon voor een gratis regenton. Deze laatste actie geldt overigens alleen voor de bewoners waarvan hun huis betrokken is bij het project. Zij hebben van Renée Kleijn een brief ontvangen met een antwoordcoupon die ingeleverd kan worden bij de Klimaatkamer (de Baggelaar). Dit kan voor 21 mei.

Reparatie volgt

Het mobiele en coronaproef informatieloket gaat opgeknapt worden. Zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om dichtbij  gratis advies in te winnen bij de Regenwateradviseur of het Energieloket. Tot wanneer de Klimaatkamer bij de Baggelaar staat is nu afhankelijk van de snelheid van levertijd van de nieuwe ruit. Dit is dus nog afwachten. De nieuwe locatie van de Klimaatkamer moet nog bepaald worden. ZAls dat duidelijk is, laten we dat natuurlijk weten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden