De deuren van de UVV gaan weer open

Foto:

UVV start op maandag 14 juni a.s. weer met de meeste van haar activiteiten en opent daarmee haar deuren weer voor de deelnemers.

In een nieuwsbrief zijn alle vrijwilligers, docenten en deelnemers geïnformeerd over de aanstaande herstart.
UVV speelt hiermee in op de verdere versoepeling van de overheid in haar stappenplan met het openen van buurthuizen, dorpshuizen en wijkcentra. Bert de Graaf, voorzitter UVV: “Wij zijn met deze versoepeling van de maatregelen erg blij. De laatste weken kregen wij steeds meer vragen wanneer wij onze activiteiten weer konden oppakken. En nu kunnen we eindelijk weer beginnen. Zowel binnen als buiten”.

Waar nodig gelden nog de nodige voorzorgsmaatregelen. UVV zal de komende weken tot 23 juli a.s. voor alle activiteiten geopend zijn met uitzondering van soos Nijkerkerveen en het koor Herfstklanken. Daarna breekt de zomerperiode aan, waarin met een beperkt programma wekelijks een zomersoos wordt gehouden voor de thuisblijvers. Daarnaast blijft ook de scootmobielclub actief. Verder gaat ook de UVV Vervoersservice met haar vervoersactiviteiten en haar boodschappendienst voor particulieren de gehele zomer door. Vanaf maandag 30 augustus starten vervolgens weer alle activiteiten op.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden