Eerste dag van ‘pop-up’ winkel voor Irma’s MisSie goed voor 1300 euro

Foto:

In het pand aan de Oosterstraat 10 (in bruikleen gegeven door van Van den Tweel Vastgoed) hebben de vrijwilligers van de MisSie veel kopende klanten over de vloer gehad.

Carola (de dochter van Irma Kremer) vindt de opbrengst “een fantastisch resultaat van de eerste verkoop dag. We hebben de afgelopen week alles eerst schoongemaakt en alle (merk) kleding uitgehangen. Ondanks de enorme toeloop hebben we nog heel veel mooie dameskleding en schoenen over. Dus ook morgen is iedereen van harte welkom”
De winkel aan de Oosterstraat 10 is het pand naast van de Brandhof Mannenmode. Morgen volgt een nieuw verkoopdag en dan is de winkel open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ook zal tussen 13.00 en 14.00 uur Hilde Lammers – Laseur aankomen na een sponsor skeelertocht van 40 km. Friso Berghuis: “Mocht je geen mogelijkheid hebben om te komen of om te kopen, dan kun je altijd op de website www.irmasmissie.nl een donatie doen. Iedere euro is welkom.

Kremer komt in aanmerking voor een stamceltransplantatie in Moskou. We hebben daar al eerder over bericht. De stichting stelt zich ten doel om minimaal € 55.000 op te halen door middel van acties en giften. Inmiddels is er € 36.534.97 opgehaald. De “tweede-kans-kleding” beurs is één van de vele acties die de stichting de afgelopen maanden heeft ingezet.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden