Euretco krijgt er 60.000 werknemers bij

Foto:

Op 29 juni jl. is er, in samenwerking met SINNER, op het Euretco terrein aan de Koninginneweg 1 een bijenkast geplaatst.

Zo wil Euretco bijdragen aan het herstel en behoud van bijenvolken in Nederland.

Euretco doet in navolging van SINNER mee aan het initiatief van ‘I Love Beeing’, een organisatie die zich inzet voor een groen en biodivers Nederland met behulp van bijen. Want, zo zegt I Love Beeing, “no bees, no beeing!”
De bijenkast van 1m x 50cm is geplaatst op een geschikte plek voor mens en bij. Periodiek zal de kast bezocht en onderhouden worden door een imker.

Emiel Poeisz, initiatiefnemer vanuit Euretco, “SINNER, één van onze sportleveranciers, benaderde mij en informeerde me over het project van I Love Beeing. Ik dacht meteen: dat is ook wel wat voor Euretco! Samen met SINNER hebben we het traject doorlopen en is de bijenkast op het terrein in Hoevelaken tot stand gekomen.
Als organisatie proberen we op verschillende niveaus een steentje bij te dragen m.b.t. leefbaarheid, gezondheid, duurzaamheid en sociale- en maatschappelijke thema’s, dit initiatief past daar goed bij.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden