“Proef de passie” op 21 augustus

Foto:

Er schijnt een nieuw evenement op stapel te staan: Proef de passie, de wijnproeftoer.

Het gaat zaterdag 21 augustus plaatsvinden. nijkerk.nieuws.nl  vond een splinternieuw Instagram-account, een pas geopende facebookpagina en de website, die bij dat evenement hoort.

Er staat ook een filmpje online waarin duidelijk wordt wat de bedoeling is:

De wijnproeftoer op zaterdag 21 augustus is de eerste van een reeks Proef de passie-evenementen. Drie wijngaarden in Nijkerk en Hoevelaken zetten hun hekken open en er kan natuurlijk geproefd worden. Aanmelden is al mogelijk via de website. De organisatie is in handen van Mathilde Dusol en Marcelle Warringa.

Persbericht

Maandag verscheen het eerste persbericht. Daarin stond onder meer: ” Dat er 3 wijngaarden in Nijkerk en Hoevelaken zijn en ook nog eens binnen een straal van 10 kilometer is best bijzonder te noemen. Dat vinden Mathilde Dusol en Marcelle Warringa van de organisatie ook en daarom is het idee ontstaan om Proef de passie; de wijnproeftoer te organiseren. De wijngaarden brengen verrassend lekkere wijnen voort en sommige daarvan zijn al internationaal in de prijzen gevallen. Deelnemers van Proef de passie ontvangen een kaart met fietsroutetips langs alle drie de wijnlocaties. Naast het bezoeken van de wijngaarden is het de bedoeling om vooral ook te genieten van de natuur rond Nijkerk en Hoevelaken. De wijnproeftoer is het eerste evenement van Proef de passie. Er zijn meer ideeën in samenwerking met bedrijven waar met liefde wordt gepraat over hun vak of hobby.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden