Wethouder Broekman bezoekt Kubus Sports

Foto:

Wethouder Marielle Broekman heeft het afgelopen jaar door de coronamaatregelen noodgedwongen een aantal digitale bedrijfsbezoeken gebracht.

Recent was het weer mogelijk om een bedrijf live te bezoeken, dit keer Kubus Sports.

De wethouder hecht grote waarde aan goede en persoonlijke contacten tussen de gemeente en bedrijven. Daarom bezoekt ze regelmatig bedrijven in de gemeente.
Mariëlle Broekman : “Zeker in deze tijd is het extra belangrijk om contact met onze bedrijven te onderhouden. Weten wat er speelt en hoe we als gemeente en bedrijf goed kunnen samenwerken. Ik ben blij dat het weer mogelijk is om persoonlijk met elkaar in gesprek te kunnen gaan.”.

Kubus Sports is een groothandel op het gebied van hockey-, water-, winter- en funsports producten. Het bedrijf bestaat al 51 jaar en is vorige jaar naar Nijkerk verhuisd, wat goed bevalt. Men is zeer tevreden over het pand, de omgeving, de centrale ligging en dienstverlening van de gemeente.
Door de verscheidenheid in producten, qua seizoen, maar ook in individueel en teamsporten zijn ze de Corona tijd goed doorgekomen. Wel heeft Kubus Sports last van aanvoerproblemen gehad en merken ze de effecten van schaarste met betrekking tot grondstoffen.
Mariëlle Broekman: “Wat goed om te horen dat Kubus tevreden is met wat wij in Nijkerk allemaal aan bedrijven te bieden hebben. Daar gaan we als gemeente tenslotte voor. Nijkerk mag zich zo verheugen in een grote diversiteit van mooie oude vertrouwde en nieuwe bedrijven! ”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden