Eerste “Proef de Passie” uitverkocht (video en foto’s)

Terwijl haar medeorganisator Marcelle Warringa trots kon vertellen, dat het evenement was uitverkocht, zat haar collega Mathilde Dusol in het vliegtuig om de Paralympics te gaan fotograferen.

Mogelijk komt er in september een herhaling voor de 100 mensen, die nu niet mee konden doen. Bij de tweede editie op 9 oktober zal ze er bij zijn.

Zaterdag werd het eerste evenement van Proef de passie gehouden; een wijnproeftoer langs 3 wijngaarden in de omgeving van Nijkerk en Hoevelaken. De deelnemers konden tussen 12.00 en 17.00 uur genieten van Hoevelaker boswijn en Nijkerkse wijnen en overal werd een hapje uitgedeeld. Ook waren er op meerdere tijdstippen rondleidingen door de wijngaarden en de wijnkelder.

Een fietsroute bracht de deelnemers langs alle wijnlocaties. Er was enorm veel interesse in de wijnproeftoer en de entreekaarten waren al weken van tevoren uitverkocht. De ruim 120 gelukkige bezitters van een entreekaart hebben genoten van veel moois en lekkers van eigen wijnbodem en de zon deed ook zijn best om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen.

In de fotoserie meer foto’s van Arjen Gerritsma. Ely Hackmann maakte deze videoreportage.

Tijd voor thee en meer

De volgende Proef de passie is op zaterdag 9 oktober en staat in het teken van thee. Er zal thee met iets lekkers geserveerd worden op meerdere verrassende locaties in Nijkerk en Nijkerkerveen. Ook is er een mini-masterclass over thee door een theesommelier. Aanmelden voor 9 oktober is vanaf heden mogelijk via proefdepassie.com.

Anderen kennis laten maken met organisaties waar met liefde gepraat wordt over het vak, in combinatie met genieten van een hapje of drankje. Dat is de missie van Proef de passie, het evenementenbureau van de vriendinnen Mathilde Dusol en Marcelle Warringa. De samenwerking met de wijngaarden verliep erg goed en smaakt naar meer. “Een nieuwe wijnproeftoer kan niet uitblijven”, geven de dames aan. “Misschien dit seizoen nog en anders sowieso volgend jaar.” Proef de passie, tijd voor thee is nu in voorbereiding en er is al druk overleg met bijzondere locaties die nog even geheim blijven. In ieder geval zal er onder meer een Mediterraans tintje aan zitten en er is thee op z’n boerenfluitjes. Voor de mini-masterclass over thee wordt samengewerkt met Huis van thee.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden