Peuterochtenden en Mamacafé Nijkerk beginnen weer

Foto:

De peuterochtend is voor het eerst op 30 augustus, het mamacafé op 8 september

Peuterochtend

Met ingang van maandagochtend 30 augustus a.s. organiseert Speelotheek Pinoccio in samenwerking met de Bibliotheek Gemeente Nijkerk en het consultatiebureau de tweewekelijkse peuterochtend.
De peuterochtenden zijn op maandagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur in de oneven weken. Ze zijn bedoeld voor kinderen tot 4 jaar, die samen met hun (groot)ouders naar het Leescafé van de Bibliotheek in Nijkerk komen.

Mamacafé

Mamacafé Nijkerk start op woensdagochtend 8 september a.s. . Hier zijn (aanstaande) moeders met kinderen van 0 tot 4 jaar welkom.
De Mamacafé-ochtenden vinden plaats op de woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur in de even weken, in het Leescafé van de Bibliotheek te Nijkerk.
Tijdens deze ochtenden is er naast gezelligheid ook ruimte om aan professionals vragen te stellen ten aanzien van het ouderschap. Tevens worden er regelmatig interessante workshops gegeven m.b.t. ouderschap en opvoeden.

Toegang

De toegang voor beide ochtenden is GRATIS en reserveren is NIET nodig. Loop eens binnen en zie hoe het werkt en hoe gezellig het is.
(Het Mamacafé wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijkerk.)

Alle nog geldende coronamaatregelen zijn van toepassing. Voor de gezondheidscheck zijn QR-codes aanwezig in de bibliotheek. Heeft u corona-gerelateerde klachten blijf dan thuis.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen