Nagelstudio Suzanne stelt zich aan u voor

Foto:

Ik ben Suzanne van Wandelen, 33 jaar.

Ik liep al een aantal jaar rond met het idee om ooit nagelstyliste te worden. Maar ik wilde ik wel een volledig gediplomeerde styliste zijn, met verstand van zaken, een gedegen opleiding en goed werkmateriaal.

In november 2020 ben ik gestart met de opleiding tot allround nagelstyliste. Die opleiding bestond uit één-op-één lessen bij een door de Magnetic Academy gecertificeerde docente. Magnetic is een hoogwaardig merk, dat al veel jaren succesvol op de markt is. Haar producten worden met in achtneming van alle geldende actuele Europese richtlijnen geproduceerd.
Je bent als klant bij mij zo vanzelfsprekend verzekerd van de juiste kwaliteit, zowel op die van mijn producten, salonhygiëne als opleidingsniveau. Inmiddels ben ik klaar met mijn opleiding, volledig gediplomeerd en sta ik sinds juni officieel ingeschreven bij de KVK met mijn eigen nagelstudio: Nagelstudio Suzanne. Ik ben hier echt heel trots op!

Nagels passend bij leefstijl

  • Zou je graag mooi verzorgde nagels willen die bij jou en je leefstijl passen? Zie je een kunstnagel niet zo zitten, maar wil je wel een nagellak met versteviging die zeker 3 weken mooi blijft? Dan ben je bij Nagelstudio Suzanne aan het juiste adres. We overleggen eerst samen over wat het beste bij jou en je leefstijl past. Een interieurverzorgster heeft bijvoorbeeld weinig plezier en gemak van lange kunstnagels terwijl een gastvrouw dit wel zou kunnen hebben.
  • Ben je een (extreme) nagelbijter? Ook dan kan ik je helpen aan mooi verzorgde nagels! We stellen samen een op maat gemaakt behandelplan op en werken zo stap voor stap toe naar die mooi verzorgde nagels waarmee je voor de dag kunt komen.
  • En ja mannen zijn ook van harte welkom! Ook voor de man kan ik een natuurlijke ogende nagel maken zodat ook hij met verzorgde nagels de deur uit gaat.
  • Koffie/thee met iets lekkers staan voor je klaar !

Wil je meer weten over de behandelingen, die ik aanbied, prijzen, en/of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op ([email protected], of 06 23701190).

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden