BHN komt uit “coronaslaap”

Foto:

Ook bij deze bijeenkomst was het een veel gehoorde kreet: fijn,  dat we weer bij weer bij elkaar kunnen komen.

En de locatie was niet verkeerd: wijngaard De Breede Beek aan de Slichtenhorsterweg.

Wethouder Mariëlle Broekman was positief gestemd,  zo zei ze.  Zakelijk gezien gaat het goed in Nijkerk.  Ook de gemeente doet daarvoor haar best.  “We willen jullie partner zijn.  We willen meer dan alleen een loket zijn”.

Bibliotheekdirecteur Roel Zuidhof vroeg aandacht voor de kinderboekenweek.  Die staat in het teken van een beroep kiezen.  Daarom vroeg hij bedrijven hun deuren op 9 oktober open te zetten om kleine groepjes kinderen (en hun ouders) te laten zien,  wat er achter die deuren gebeurt. Dat geldt overigens niet alleen voor bedrijven, die present waren op de BHNbijeenkomst. Wilt u de deuren van uw onderneming ook openzetten, dan vindt u hier meer informatie.

Daarna was het tijd voor de BBQ, voor het netwerken dus en voor Poptroubadour Arnoud Kas.

Nieuw elan nodig

Nieuwbakken BHNvoorzitter René Krebber trof – naar zijn zeggen – een wat ingedutte BHN aan. Niet zo vreemd, want corona legde veel plat. Ook de activiteiten van de bedrijvenkring. Maar de boel wordt aangezwengeld. Zo is het driemaandelijkse overleg met de gemeente weer begonnen. Annette Maas (van Aeres) zit ook in dat overleg om zo de band tussen bedrijfsleven en onderwijs te versterken. Daarnaast schrijft de BHN mee aan de economische visie, die de gemeente momenteel ontwikkelt. Daarnaast organiseert de BHN op 28 oktober een kennismeeting. Krebber beschouwt de BBQ als een herstart van de BHN, “waar uiteindelijk vertrouwen en verbinding centraal moeten staan.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden