Meer dan 2000 euro voor de Maarten van der Weijden Foundation

Het is dit jaar de 51e keer dat de KNZB de Zwem4daagse organiseert.

Tijdens de zwem4daagse bij Optisport Nijkerk zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per dag. Daarnaast, als beloning voor de prestatie, krijgen deelnemers op de laatste dag een medaille en oorkonde. Sinds jaar en dag is die zwemvierdaagse er.

Maarten van der Weijden Foundation

Nieuw dit jaar was het zwemmen voor een goed doel: de Maarten van der Weijden Foundation. De zwemmer kwam er voor naar het Jaap van der Krolbad. Hij vindt zo maar geld vragen lastig, stelt er graag iets tegen over. Nu waren er 30 zwembaden, die voor zijn foundation geld bij elkaar brachten en hij fietste ze daarom allemaal langs. Donderdag reed hij van Waspik naar Houten en Nijkerk en daarna nog door naar Rhenen. Hij zat tijdens de zwemvierdaagse zo’n 1100 kilometer op de fiets.

Van die 2210 euro bracht de familie Van Meerveld 1100 euro in het laatje. Zij waren extra gemotiveerd, omdat een klasgenootje van de dochter onlangs te horen kreeg, dat ze kanker heeft. De zoon des huizes werd op de social media gezet, de familie ingeschakeld en het resultaat mocht er zijn.

In de fotoserie nog een paar foto’s

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen