Groen licht voor aanleg glasvezel op bedrijventerrein Hogenbrink

Foto:

De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op verschillende bedrijventerrein in Hoevelaken

30% is voldoende

Dat deed het bedrijf ook in Terschuur en Barneveld. Goed nieuws voor alle aanmelders! Het aanmeldpercentage van 30% is ruimschoots behaald. Daardoor profiteren de ondernemers en bewoners van het bedrijventerrein binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.

Dankzij het enthousiasme van ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met lokale partijen als 2Mobile, Boone IT, NuCall en STH kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen voor het einde van het jaar meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Meer weten?

Meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk op bedrijventerreinen Hogenbrink in Hoevelaken, Tolboom in Terschuur en Briellaerd uitbreiding in Barneveld? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/hoevelaken en bekijk de status van uw adres.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden