Gezelligheid en tevredenheid na Nijkerk Challenge

Foto:

Het was een bijzondere Nijkerk Challenge, deze zevende jaargang.

Corona verhinderde een normale voorbereiding van de Nijkerk Callenge. Maar er was een alternatief: de Ommetjes Challenge, die op 26 mei van start ging. Daar hebben alles bij elkaar 260 mensen aan meegedaan, die gezamenlijk 1,5 keer de aarde rondliepen. Zo liet Erik-Jan Bos de deelnemers na afloop weten.

Een fraaie prestatie, die ook nog eens gesponsord werd door de Lions. Het goede doel ontving een cheque van 250 euro uit handen van Willem Spronk van de Lions.

35 deelnemers

Deze week liepen gemiddeld 35 deelnemers mee aan de Nijkerk Challenge. Cees de Wolf: “Het waren ontzettend mooie wandelingen voor de deelnemers, waarvan er drie bijna 80 zijn.” Dagelijks liep men zo’n 16 kilometer, waarvan de laatste dag het meest makkelijk was, want over effen terrein. De ander dagen waren soms best wel pittig. Een van de deelnemers omschreef de groep als heel vriendelijk en zorgzaam voor elkaar. In die vier dagen ontstaat een onderlinge band, die ervoor zorgt, dat veel deelnemers al meerdere keren aan de challenge hebben mee gedaan.

Tijd om na te genieten.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden