Proef de herfst benefietdiners snel volgeboekt

Lionsclub Nijkerk organiseert voor het 10e jaar “Proef de herfst benefietdiners”.

Die zijn op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober 2 benefietdiners. De benefietdiners vinden plaats in wijngaard Aan de Breede Beek. Onder leiding van culinarist Ruud Jansen genieten bijna 200 deelnemers van een speciaal vijfgangenmenu met bijpassende Nijkerkse wijn.

Tijdens de Proef de herfst diners wordt geld ingezameld voor 2 goede doelen, te weten het Hospice Nijkerk en Stichting Indira Nepal. Het is voor het 10e jaar dat de Lionsleden Proef de herfst organiseren. De serviceclub geeft aan dit deze keer waarschijnlijk de laatste editie van Proef de herfst is. Het evenement was snel volgeboekt. Vorig jaar kon Proef de herfst niet doorgaan vanwege corona.

Goede doelen

De Lionsleden hebben gekozen voor het Hospice Nijkerk en Stichting Indira Nepal als goede doelen om geld voor in te zamelen.

Het Hospice biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen vanaf 18 jaar, met een levensverwachting van korter dan drie maanden. In die laatste levensfase biedt het hospice een rustige, respectvolle zorgomgeving in een huiselijke sfeer. Alles is gericht op comfort en aandacht; zowel voor de gasten als voor hun naasten. Hun wensen en behoeften staan centraal. Er wordt 24 uur per dag professionele zorg geboden.

Stichting Indira Nepal zet zich in om 2 opvanghuizen in Nepal te ondersteunen. De stichting wordt gerund door Nijkerkse vrijwilligers. Door verschillende acties op te zetten zamelen ze geld in om ervoor te zorgen dat de kinderen o.a. voldoende voedsel en kleding hebben en Engelstalig onderwijs krijgen. Elke euro wordt gevolgd omdat er vrijwel dagelijks contact is met de leiding. Indira Nepal verzorgt ook vrijwilligersreizen naar Nepal zodat (klus)projecten worden gerealiseerd.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden