BHN weer bij elkaar (om kennis te delen)

De leden van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN) zochten elkaar donderdagavond op om wat dieper in te gaan op het begrip samenwerken.

Dat gebeurde, nadat afscheid was genomen van twee bestuursleden.

Twee nieuwe leden zich hadden voorgesteld,

en wethouder Broekman inging op de relatie gemeente-BHN.

De wethouder is ervan overtuigd, dat de gemeente zich meer en meer ontwikkelt van de “loketfunctie” naar partner van het bedrijfsleven. Die partnerships worden meer en meer opgezocht, omdat zij  meent, dat je samen de uitdagingen van de toekomst dan beter aan kunt

Over de toekomst

In een wervelend half uur keken Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen9 samen de Fountainheads) terug de tijd in, zo’n 10 jaar. Daarin hadden zij een aantal “voorspellingen” gedaan, waaraan ze zeggenschap over de toekomst ontleenden. Daarin zaten krachtige statements als “Om je personeel te houden, moet je van ze houden”, “Iedereen heeft recht op een meningsverandering” en “Als het pijn gaat doen, komt er wel weer een oplossing”

Morgen is nooit normaal, hier een impressie van hun opreden elders.

Alliantiemanagement.

Wim Witteveen (van Alliantiepartners) had de vaart er veel minder in. Zijn bijdrage was minder spectaculair, maar daarom niet minder boeiend. Want hij vergeleek bijvoorbeeld alliantiemanagement met flirten. Voor hem gaat alliantiemanagement verder dan alleen maar in een keten samenwerken, waarbij het dikwijls niet verder gaat dan opdrachtgeven-leverancier-relatie. Volgens Witteveen is de wederkerigheid in de samenwerking de kern van een alliantie

Daarna werd het tijd – zoals altijd bij BHNbijeenkomsten – voor netwerken. Daarvan meer foto’s in de fotoserie (gemaakt door Arjen Gerritsma)

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden