Glasvezel rond Nijkerkerveen komt dichterbij

De actiegroep, die probeert de laatste woningen in Nijkerkveen van glasvezel te voorzien is optimistisch:

De groep laat weten: “We hebben heel goed nieuws: we hebben voldoende mensen die geïnteresseerd zijn in een Glasvezelaansluiting. In totaal kregen we bijna 150 mails! Dank je wel.”

Een belangrijke stap, maar er moet nog wel het een en ander gebeuren. Delta Fiber gaat de komende weken kijken hoeveel mensen serieus een contract willen afsluiten. Als dat lukt gaat Delta al rond de zomer van 2022 iedereen aansluiten die wil. Daarom krijgt iedereen, die het aangaat, eind november een brief van Delta Fiber. Bovendien krijgt iedereen alle informatie die nodig is om je aan te melden, over de kosten en wat Delta Fiber gaat bieden.

Als flink wat mensen/bedrijven een jaarabonnement afsluiten, gaat de aanleg definitief door.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.