VVD Nijkerk-Hoevelaken maakt kandidatenlijst bekend

Foto:

De VVD heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 op zaterdag 27 november vastgesteld.

De lijst telt negentien namen.

Lijsttrekker Niels Staal is trots op de lijst: “Met deze negentien mensen hebben wij een goede mix tussen kandidaten met ervaring en kandidaten die nieuw komen.”
VVD Nijkerk-Hoevelaken heeft eerder al bekend gemaakt dat Niels Staal de lijsttrekker wordt. Wethouder Mariëlle Broekman staat op nummer twee. In haar rol als wethouder heeft zij een nieuw evenementenbeleid vormgegeven en is ze nauw betrokken geweest bij de oprichting van Foodacademy Nijkerk.

Op nummer drie staat Richard van Hussel. Van Hussel heeft in de periode 2014-2018 in de gemeenteraad gezeten en is een bekend gezicht bij meerdere sportverenigingen. Marja Willems is nummer vier op de lijst. Velen kennen Marja als het Dorpsmeisje en als faciliteitenmanager bij gezondheidscentrum De Nije Veste. Nummer vijf is Mark van der Stelt. De jonge kracht heeft jaren bij Albert Heijn gewerkt en is momenteel werkzaam bij Brouwer Technology.

De lijst wordt gecompleteerd met Kris Nootenboom, Werner de Coninck, Simon Ubels, Jolanda Nijeboer-van Dijk, Wouter van den Kamp, Tjidde Luigjes, Bas van der Peet, John Pater, Richard Vennis, Dirk Dekker, Wim Koopman, Edith Terschegget, Boudewijn van der Woerd en Gerard van den Tweel.
Ook bestuurslid Bert Nijeboer vind het een mooie lijst: “Het samenstellen van een kandidatenlijst is een lastige opgave. Ik ben Marly Klein en Ben Scholten dankbaar voor het samenstellen van de lijst.’’

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Dossier: Verkiezingen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen