Veenders kunnen aanmelden voor een glasvezelaansluiting

Foto:

 

DELTA Fiber Netwerk is op 29 november gestart met een glasvezelcampagne voor de inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen die nog geen glasvezelaansluiting hebben. Als 35% van de inwoners (dat zijn er ongeveer 135) vóór 9 februari 2022 een abonnement bij één van de deelnemende telecomaanbieders afsluit, krijgen ook zij eindelijk glasvezel.


Dat deze campagne nu start, is grotendeels te danken aan initiatiefnemers Ries van Elteren en Henk Rutgers. Zij hopen op een succesvolle campagne, zodat DELTA Fiber Netwerk snel met de aanleg van glasvezel kan beginnen.
Ook wethouder Wim Oosterwijk onderschrijft de voordelen van glasvezel in Nijkerkerveen en Holkerveen.

Een supersnelle internetverbinding met de nieuwste glasvezeltechniek

Een snelle en stabiele internetverbinding is tegenwoordig onmisbaar. Veel mensen werken vanuit huis. Kinderen volgen hun lessen of colleges online. We videobellen met familie en vrienden, we streamen films en series, en we spelen online games tegen elkaar. Door het live volgen van kerkdiensten blijven we verbonden met de kerkgemeenschap. Huishoudelijke apparaten worden bediend via wifi en steeds vaker gebruiken we online zorg op afstand. Zo is het mogelijk om langer thuis te blijven wonen, waar je ook woont. Door al deze nieuwe toepassingen schieten internetverbindingen nu steeds vaker tekort.
DELTA Fiber Netwerk legt óók glasvezel aan in de kleinere kernen en buitengebieden in Nederland. Het XGS-PON-netwerk van DELTA Fiber Netwerk haalt snelheden tot wel 8 Gbps. Via deze infrastructuur zijn in de toekomst zelfs snelheden tot 25 Gbps mogelijk.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

De inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen deze week een brief met een uitnodiging voor de online informatieavond. Op de website gavoorglasvezel.nl kunnen geïnteresseerden via een postcodecheck zien of hun adres in aanmerking komt voor glasvezel tegen het extra voordelige tijdelijke aanbod. Inwoners die vóór 9 februari 2022 een abonnement afsluiten, betalen géén aansluitkosten ter waarde van minimaal €650,-. Meld men zich pas later aan, dan worden deze kosten wel in rekening gebracht.
Voor een glasvezelaansluiting in het buitengebied moet wel vastrecht betaald worden. Deze kosten zijn eenmalig € 1.000,-. Een andere optie is om het maandelijks te betalen, dit kost € 7,76 per maand. Daar komen de abonnementskosten van de telecomaanbieders bij: Caiway, DELTA, Kliksafe, Helden Van Nu of Online.nl.

Op de website kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Online informatieavond op donderdag 8 december

DELTA Fiber Netwerk organiseert op donderdag 8 december om 19:30 uur een online informatieavond voor de inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen die deze week een brief ontvangen. Via de computer, laptop of mobiele telefoon kunnen zij de live presentatie volgen. In 45 minuten wordt alles besproken over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg van glasvezel tot in huis. Ook komen de deelnemende telecomaanbieders aan bod. Daarnaast wordt de vastrechtvergoeding die hier geldt, toegelicht. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen. Belangstellenden voor deze online informatieavond kunnen zich aanmelden op gavoorglasvezel.nl.

Vrijheidsmonument

Op gavoorglasvezel.nl kunnen belangstellenden alle telecomaanbieders vergelijken. Maar als men het telecomabonnement via de speciale lokale website gunhetveenglasvezel.nl afsluit, gaat er per abonnement €50,- naar de realisatie van een Vrijheidsmonument in Nijkerkerveen. De aanmelder zelf ontvangt €25,-. DELTA Fiber Netwerk sponsort op deze wijze het lokale goede doel.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen