Van Gelder Groep neemt aannemer Stam & Co over

Foto:

Netwerkbedrijf Alliander verkoopt aannemer Stam & Co uit Alkmaar aan de Van Gelder Groep aan de Sluiswachter 18.

Deze week hebben de partijen daarover een overeenkomst getekend. Onder Van Gelder kan Stam & Co zich verder ontwikkelen en ontstaan er meer schaalvoordelen.

Zelfstandig opererend bedrijf

Onder Van Gelder kan Stam & Co zich verder ontwikkelen en ontstaan er meer schaalvoordelen. Stam & Co blijft een zelfstandig opererend bedrijf, werkend onder dezelfde naam. Alle 137 medewerkers gaan mee over. Voor hun werk verandert er niks. Henri van der Kamp, algemeen directeur van de Van Gelder Groep verwelkomt de nieuwe collega’s met open armen. “Van Gelder is net als Stam & Co een Nederlands familiebedrijf en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in onder- en bovengrondse infrastructuren. De overname van dit mooie Alkmaarse bedrijf past goed binnen de strategie van Van Gelder. Om op betrouwbare en professionele wijze te kunnen blijven bijdragen aan de vergroting van de netwerkcapaciteit van onder andere netbeheerder Liander, is schaalvergroting noodzakelijk. Samen met de professionals van Stam & Co werken we aan een toekomstbestendige, slimme en duurzame infrastructuur.”

Beide partijen kijken met veel vertrouwen uit naar een verdere samenwerking in de toekomst. Daarin zetten zij zich samen in voor een duurzame toekomst, met een veilig en betrouwbaar energienet. De verkoop wordt nog ter goedkeuring voorgelegd aan de ACM.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen