Interfer en Gebro Sales nu één bedrijf: GS Interfer

Foto:

Het samengaan van de twee bedrijven is het resultaat van een half jaar overleg dat eigenlijk begon over het delen van magazijn- en kantoorruimte.

Het gevolg is wel, dat Interfer uit Nijkerk verdwijnt

Gebro Sales groeide uit zijn jas in Wormerveer en eigenaar Loek Tertaas raakte in gesprek met Leon Breuers, mede-eigenaar van Interfer. “We kennen elkaar al 20 jaar en van het één kwam eigenlijk het ander”, zeggen de twee enthousiaste ondernemers. “We gaan een 50/50-‘huwelijk’ aan waarbij we het karakter van onze bedrijven willen behouden en er ook voor iedereen een plek blijft.”

Nieuwbouw in Almere

In mei gaat naar verwachting de eerste paal de grond in in Almere Poort, de locatie waar voor GS Interfer een nieuwe pand gebouwd wordt met magazijn en kantoren. Tertaas: “Dat alleen al biedt heel veel voordelen. We voegen het magazijn en de logistiek samen en delen die straks ook met Dvize, de importeur van Hyundai gereedschappen en machines. En ook de automatisering en de inkoop in Zuidoost Azië – onder andere via Interfers bedrijf Lowlands voor sourcing, warehousing en packaging van private labels – gaan straks samen.”

bron: Mix Online

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen