Aanleg glasvezel gaat door in Nijkerkerveen en Holkerveen

Foto:

Binnenkort wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Er zijn ruim voldoende aanmeldingen binnengekomen. Inwoners die alsnog willen meedoen, kunnen twee weken langer een telecomabonnement voor glasvezel afsluiten tegen extra aantrekkelijke condities. Ook het aanmelden via de website GunHetVeenGlasvezel.nl blijft tot en met 23 februari 2022 mogelijk.

Overweldigende lokale respons

De heer Veenstra, één van de drie initiatiefnemers voor glasvezel in Het Veen, reageert enthousiast op het nieuws. “Veel mensen in Nijkerkerveen hadden al glasvezel, maar de schil er omheen nog niet. Terwijl wij óók met onze tijd willen meegaan. We zijn dan ook erg blij met de vele aanmeldingen van mede-inwoners van dit ‘vergeten stukje’. Dankzij hen komt er daadwerkelijk glasvezel en krijgen wij, naast haarscherpe televisie, eindelijk ook supersnel en stabiel internet. Tijdens de coronapandemie hebben we ervaren hoe belangrijk dat is.” Wethouder Wim Oosterwijk vult aan: “Dankzij dit mooie initiatief krijgen meer inwoners de mogelijkheid om de komende jaren profijt te hebben van glasvezel.”

Met glasvezel een digitale stap vooruit

Joke Wiebing, ambassadeurscoördinatrice bij DELTA Fiber Netwerk: “Het is heel goed nieuws voor de inwoners dat we binnenkort met de aanleg kunnen beginnen. Door de coronasituatie konden we hen haast niet persoonlijk informeren en hebben we vooral online gecommuniceerd. Gelukkig kregen we veel hulp van de drie initiatiefnemers uit Het Veen. Zij hebben met veel inwoners uit hun dorp gesproken. Een groot aantal heeft zich aangemeld en wil graag een digitale stap vooruitzetten.”

Speciale aanmeldcondities verlengd tot en met 23 februari 2022

Wiebing vervolgt: “Nu het netwerk er zeker komt, willen we inwoners die nog geen abonnement hebben afgesloten de kans bieden alsnog mee te doen. De einddatum voor het aanmelden tegen extra aantrekkelijke condities is daarom met 2 weken verlengd tot en met woensdag 23 februari. Inwoners die binnen deze periode een abonnement afsluiten bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden van Nu, Kliksafe of Online.nl, profiteren nog van alle extra voordelen. Bovendien gaat er voor elk abonnement van DELTA of Caiway dat via GunHetVeenGlasvezel.nl wordt afgesloten, €50,- naar de realisatie van het Vrijheidsmonument in Het Veen. De aanmelder ontvangt zelf €25,-.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws, de werkzaamheden en de planning. Meer informatie is te vinden op de website gavoorglasvezel.nl. Wie zich daar abonneert op de nieuwsbrief, wordt regelmatig digitaal op de hoogte gehouden over de aanleg.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen