Populariteit hottubs enorm gestegen door Lang Leve de Liefde

Foto:

De hottub blijft populair, zowel bij luxe overnachtingen als ter ontspanning in de achtertuin.

Dit blijkt uit een onderzoek van Welvaere (aan de Amersfoortseweg 96), leverancier van hottubs en sauna’s. De onderneming merkte een verviervoudiging in het aantal verkopen. Dit is deels te verklaren door het succes van Lang Leve de Liefde (SBS6), waar de hottubs te zien zijn. Ondernemersorganisatie HISWA-RECRON ziet ook de stijgende populariteit van wellness bij vakantieparken.

De populariteit van “Lang Leve de Liefde” en de hottub bleef ook bij Welvaere niet onopgemerkt. “Er is veel meer aandacht voor hottubs en wellness dan voorheen. Een overnachting mét hottub heeft tegenwoordig voor veel mensen een meerwaarde. Intern zagen we vorig jaar bijvoorbeeld een verviervoudiging in de verkoop van hottubs en sauna’s in vergelijking met het jaar daarvoor. We denken dat de populariteit natuurlijk niet alleen is te verklaren door Lang Leve de Liefde. Ook de beperkingen op het gebied van reizen hebben ervoor gezorgd dat mensen die in Nederland op vakantie gaan net wat meer luxe opzoeken,” zegt Chiel Kraai, eigenaar van Welvaere.

Over Welvaere

Welvaere ontwerpt en produceert houtgestookte en elektrische wellnessproducten zoals hottubs en sauna’s en verkoopt aan particulieren en (recreatie)parken. Welvaere is 10 jaar geleden begonnen in de achtertuin van oprichter Chiel Kraai. Inmiddels werken er meer dan 60 mensen.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen