Sparen voor historisch album

Foto: rechtenvrij

Vanaf maandag 28 februari kun je bij Albert Heijn sparen voor een historisch album

Dat gaat met historische stickers sparen.

Met deze historische stickers kunnen de klanten het album ‘Nijkerk – Een uniek verzamelalbum’ (ontwikkeld in samenwerking met Museum Nijkerk) compleet maken door de stickers op de juiste plek te plakken. In het album wordt aan de hand van foto’s en teksten een beeld geschetst van de geschiedenis van Nijkerk en de nabije omgeving. In de actieperiode zijn er maar liefst 216 stickers beschikbaar voor iedereen die graag het verzamelalbum vol wil sparen (op = op).

Bij Albert Heijn Van den Tweel in Nijkerk zijn ze bijzonder enthousiast over deze nieuwe actie: ‘Wij denken dat het een geweldige actie is waar iedereen met veel plezier voor gaat sparen. Omdat het toch wel heel bijzonder is dat de historie van Nijkerk op een zeer toegankelijke en laagdrempelige manier in beeld gebracht wordt. De samenwerking met Museum Nijkerk was geweldig. Mede door hun enthousiasme heeft dit prachtige album tot stand kunnen komen’, aldus Jan Vlijm, de supermarktmanager.

Op maandag 28 februari a.s. om 11 uur zal Gerard van den Tweel het eerste exemplaar van het historisch album aanbieden aan Jan Cozijnsen, voorzitter van Museum Nijkerk, in de Albert Heijn in Nijkerk. Cozijnsen heeft alle foto’s geselecteerd en van teksten voorzien.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen