Stichting SLDN verspreidt eerste nieuwsbrief

Afkortingen zijn soms best handig, bijvoorbeeld bij lange namen.

SLDN: Stichting Leefbaar en Duurzaam Nijkerk volgt de ontwikkelingen rond de energietransitie binnen de gemeentegrenzen op kritische voet, vooral als het gaat om windmolens en velden met zonnepanelen. We hebben daar al eerder over bericht.

De stichting zoekt meer en meer de publiciteit, onder andere door een nieuwsbrief te verspreiden. U kunt de eerste nieuwsbrief hier lezen.
Naar eigen zeggen zijn de eerste reacties op de nieuwsbrief positief. Didier Horstman:”We worden overspoeld met complimenten en vragen wat men moet stemmen… geloof dat we dus een stemadvies moeten gaan geven.”

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Like dan ook onze Facebookpagina,
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Dossier: Energietransitie