Laatste politiek café van “Kiezen voor Nijkerk” terugluisteren (video)

Afgelopen zaterdag was het laatste politiek café van “Kiezen voor Nijkerk”.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart. “Kiezen voor Nijkerk” besteedt daar aandacht aan met een eigen website en in de vorm van kantenberichten, radio- en tv-uitzendingen, die ook te volgen zijn op de websites van de media, die meedoen: De Stad Nijkerk, A1 Mediagroep en nijkerk,nieuws.nl.

Politieke café

In het politiek café gaat het over actuele onderwerpen en telkens over één thema. Zaterdag was de insteek anders,. In het laatste politiek café van “Kiezen voor Nijkerk” gingen Lana Kilian, Maaike Dijksterhuis en Liam Groen in gesprek met vertegenwoordigers van de vijf politieke partijen.

U kunt de uitzending hier nog eens terugluisteren. (In de fotoserie meer foto’s)

De komende weken kunt u dit nog van ons verwachten

We sluiten af met het lijsttrekkersdebat. Dat maken we in theater Streams Breede Beek en is donderdag 10 maart vanaf 20.00 uur. De Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk organiseer 16 februari een ondernemersdebat in het Ampt van Nijkerk en ook dat zal op de diverse kanalen en websites live te zien zijn.

Op de uitslagenavond doen we op de radio live verslag van de uitslagen. De uitzending (visual radio) begint om 21.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen