Bustour WSP Onderweg naar Werk ook in Nijkerk

Foto:

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt van 28 maart tot en met 1 april 2022 met een bus door de arbeidsmarktregio Amersfoort.

Tijdens deze bustour “Onderweg naar Werk” konden werkzoekenden meerijden om kennis te maken met diverse werkgevers in verschillende branches. De werkzoekenden kregen een rondleiding bij verschillende bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Doel is inspiratie opdoen en kijken of het werk in deze branche bij hen past. Dinsdag stond de bus op verschillende plekken in Amersfoort en de toer wordt vrijdag afgesloten in Baarn. Die laatste dag staat de zakelijke dienstverlening gepland.

Woensdag ging de bus langs CMM Services in Amersfoort. Daarna reed hij naar Bieze Food Group en Iteq op bedrijventerrein De Flier. Elf werkzoekenden stapten op voor de rondrit.
De tour was bedoeld voor alle werkzoekenden vanuit de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort. Daaronder vallen de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest.

Positieve reacties

  • “Wat een interessante dag. Normaal kom je niet zomaar bij de bedrijven binnen, nu konden we kennismaken met 3 bedrijven.”
  • “Complimenten voor deze dag. Top geregeld en zeer informatief.”
  • “Leuke dag gehad. Kijkje in de keuken. Je proeft ook meteen de sfeer van het bedrijf.”

Perspectief op Werk

De bustour is onderdeel van Perspectief op Werk. In dit programma werkt het WSP regio Amersfoort samen met diverse organisaties in de regio om meer kansen te creëren voor die werk zoeken. In het najaar van 2021 en 2020 is het WSP ook met een bustour de regio in gegaan. Tijdens deze edities konden werkgevers op een laagdrempelige manier kennis met het WSP.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen