Voorbereiding voor het Lions Asperge Diner 2022 in volle gang

Foto:

Dit jaar organiseert Lionsclub Hoevelaken voor de 14e keer, de inmiddels traditionele verkoop van de Hollandse Witte Asperge voor het goede doel.

Net als vorig jaar gaat de verkoop weer online via de website. De aspergepakketten zijn nu al te bestellen via www.lionsaspergediner.nl en worden op zaterdag 7 mei 2022, de dag vóór Moederdag, aan huis afgeleverd. Bezorginggebied is Hoevelaken en omgeving zoals vermeld op de speciaal hiervoor gemaakte website.
“We zorgen natuurlijk weer voor asperges van topkwaliteit en in het pakket zijn ook kwaliteit producten van lokale ondernemers uit Hoevelaken te vinden”, zegt Sigmund Beitler als lid van het Lions team dat zorgt voor een vlekkeloos verloop van deze actie.

In een pakket zit een complete maaltijd met alle ingrediënten voor een heerlijk aspergemaal voor 2 personen: als voorgerecht een romige aspergesoep met broodjes en kruidenboter, als hoofdgerecht asperges, beenham, eieren, krielaardappeltjes en saus en als toetje een heerlijke “zomerkoninkjes – monchou” dessert. Inbegrepen is een recept voor de bereiding van het diner. Het pakket is ook te bestellen met een heerlijk bijpassende fles witte wijn.

U steunt met de aankoop van een pakket dit jaar twee goede doelen

Het Gastenhuis Hoevelaken

Het Gastenhuis Hoevelaken” dat een thuis biedt aan 22 mensen met dementieHet Gastenhuis wil een duo-fiets aanschaffen waarmee verzorgers/familieleden/vrijwilligers met de bewoners tochtjes kunnen maken in en rond het dorp. Met de opbrengst van de verkoop wordt een bijdrage geleverd aan de aankoop.

Hoevelakense Zwerfafval Brigade

De ‘Hoevelakense Zwerfafval Brigade’ die met ca 60 vrijwilligers regelmatig in de weer is om zwerfafval in Hoevelaken op te ruimen. Op 17 september 2022 doen zij mee aan de “World Cleanup Day” van de Plastic Soup Foundation. En om de jeugd meer te betrekken en bewuster te maken van de schade die al het afval aan de natuur berokkent, gaan ze op deze dag ook educatieve activiteiten organiseren. Bovendien gaat de Zwerfafvalbrigade een onderwijsprogramma verzorgen voor alle basisscholen in Hoevelaken. De opbrengst van de aspergeactie willen ze graag gebruiken om hier een start mee te maken.
Dus, als het u aanspreekt, log in op www.lionsaspergediner.nl en plaats uw bestelling voor een heerlijk asperge dinerpakket!

Een terugblik op de actie vorig jaar.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen