Laura Koppenberg nieuwe directeur bibliotheek

Foto:

Laura Koppenberg begint medio juni als directeur-bestuurder van de Stichting Bibliotheken Gemeente Nijkerk.

Zij neemt het stokje over van interim-directeur Liesbeth Geerits, die na het vertrek van Roel Zuidhof in het najaar van 2021 nu tijdelijk de leiding heeft over de bibliotheken in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Eerder werkte Koppenberg onder meer bij Radio 2, CliniClowns en Stichting Dream4Kids.

Ze zegt over haar nieuwe rol: “Als lees- en literatuurliefhebber verheug ik me enorm op deze nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om met het team verder te bouwen aan de drie bibliotheken in de gemeente. In de Bibliotheek gebeurt zoveel meer dan het uitlenen van boeken: het is een plek waar je mensen ontmoet, waar je jezelf ontwikkelt, nieuwe dingen ontdekt en je blik verruimt. Het is een bruisende plek waar veel inwoners graag komen en waar met partners tal van activiteiten, lezingen en cursussen worden georganiseerd.”

De Raad van Toezicht van de Stichting Bibliotheken Gemeente Nijkerk is blij met de benoeming van haar als nieuwe directeur-bestuurder. Naast de dagelijkse gang van zaken in de Bibliotheek, staan er namelijk belangrijke projecten op stapel waar ze bij betrokken zal worden. Daarbij gaat het om de ontwikkelingen rond de dorpskern in Hoevelaken en de toekomst van de vestiging in Nijkerk.

Jeroen Huisman, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘Door het aantreden van Laura kunnen we als Bibliotheek ons weer met volle kracht richten op het uitvoeren van onze maatschappelijke taken.’

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen