Bijzonder feestelijk Oranjeconcert Streekmannenkoor

Foto:

Aan de vooravond van Koningsdag hield het Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk haar traditionele Oranjeconcert in een volle Grote Kerk.

Het concert, door dirigent Martin Mans samengesteld, bestond uit Engelse, een Frans en natuurlijk Nederlandse liederen. Het geheel vormde een prachtig geheel. De medley van bekende vaderlandse liederen, zorgde voor veel enthousiasme. Het ensemble van het koor liet horen waartoe ze in staat is met het “Een toekomst vol van hoop” en ook “Jesus is the Ruler of my life” klonk fenomenaal en het publiek reageerde dan ook met een applaus. Het virtuoze spel van Mark Brandwijk op vleugel oogstte veel waardering. Wim de Penning ondersteunde het koor met zijn synthesizer en met een prachtige trompetsolo van Jantine Kalkman en Harmen van Es organist op het prachtige Van Deventer-orgel, lieten eveneens hun muzikale kwaliteiten horen.

Het enthousiaste publiek genoot dan ook met volle teugen van deze prachtige muzikale avond, die eindigde in een dankbaar applaus en een gezamenlijk gezongen “Wilhelmus.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen