Echtpaar Van Laar viert 60-jarig huwelijksjubileum

Foto:

De heer en mevrouw van van Laar-Bouw kregen vrijdagmiddag bezoek van burgemeester Renkema.

Hij kwam ze – met een bos bloemen in de hand – feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Een dag om bij stil te staan. Dat gebeurt ook binnenkort. Met hun 4 kinderen, één zoon en drie dochters, 10 kleinkinderen, en inmiddels ook achterkleinkinderen gaan ze het feest thuis vieren.

Beiden zijn zeer dankbaar dat zij nu op hoge leeftijd, ondanks de lichamelijke achteruitgang van de afgelopen paar jaar, nog steeds bij elkaar en met elkaar in goede (geestelijke) gezondheid zijn en in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen wonen op de boerderij. Hun zoon en zijn gezin wonen op hetzelfde erf. Meneer woont al bijna 80 jaar op de boerderij. Hij heeft haar in de kerk ontmoet. Na het huwelijk zijn ze op de boerderij gaan wonen. Eerst samen als gezin, daarna kwam vader van meneer in het gezin wonen. Dit bracht ook veel aanloop, maar ook gezelligheid met zich mee vanwege de vele bezoeken van familie die door de weeks en in het weekend plaatsvonden.

Het bedrijf is later overgenomen door hun zoon en van gemengd boerenbedrijf werd het bedrijf veranderd naar een paardenhouderij. Mevrouw heeft altijd de zorg voor de vier kinderen en het huishouden op zich genomen, alsook het onderhouden van de bloemen- en de moestuin. Er werd altijd met veel liefde veel groente en fruit gekweekt en ingemaakt voor de winter.

Als hobby’s van meneer staan de zorg en liefde voor zijn dieren, het bewerken van het land/tuin, maar vooral tuigpaarden als zijn grootste hobby. Het concours rijden was daar een onderdeel van, iets waar naar uitgekeken werd. Mevrouw heeft als hobby’s handwerken, zoals borduren, breien en in de bloementuin werken en genieten. Daarnaast speelde mevrouw graag op haar orgel.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen